700 Euro lenen

door | juni 10, 2016

geld lenen kost geld

Direct 700 euro lenen

Wilt u direct 700 euro lenen zonder bkr toetsing? Dan is een minilening waarschijnlijk de snelste manier. De kredietverstrekker beoordeelt binnen 24 uur uw aanvraag en schat vervolgens in of u het bedrag daadwerkelijk kunt terug betalen. Voor deze directe service worden wel borgstelling kosten gerekend. U moet het gehele bedrag (lening + borg) terug betalen binnen 30 dagen. Een krediet wordt alleen toegekend bij voldoende inkomsten (minimaal 1000 euro per maand netto). Mensen met een uitkering, uitzendwerk of ZZP’ers komen niet in aanmerking voor deze minilening.
Goedkoopste lening

Een goedkope lening afsluiten en 700 euro lenen tegen de laagste kosten? Neem dan geen minilening maar een doorlopend krediet. Bij deze doorlopende financiering heb je altijd wat geld achter de hand. Je neemt alleen datgene op wat je op dat moment nodig hebt. Iedere maand los je een beetje af. Heb je na een tijdje toch weer geld nodig? Dan mag je het afgeloste krediet weer opnieuw opnemen. Stel je wilt een nieuwe televisie. Met het doorlopend krediet is 700 euro lenen geen probleem. Je logt in op je bankaccount en vult het bedrag in wat je wilt opnemen. Uiteraard zijn er enkele voorwaarden. Belangrijk is dat je geen negatieve BKR notering hebt, minimaal 18/21 jaar bent en vaste inkomsten hebt.

Creditcard aanvragen

Met een creditcard kan je ook 700 euro lenen. De rente die je betaalt voor het gebruik van zo’n kaart is hoger als bij een gewone lening. Aan de andere kant kun je met een creditcard ook punten sparen die je kunt inwisselen voor cadeaus of kortingen. Sommige creditcards geven je een cadeau bij aanvraag. Visa geeft op het moment een tablet van Samsung. Aankopen met een creditcard zijn bovendien verzekerd voor een bepaalde periode (meestal 180 dagen). Zo is er bijvoorbeeld een Bijenkorf Card waarbij je automatisch punten krijgt als je er mee betaalt in de Bijenkorf. Vliegtuigmaatschappijen geven punten cadeau als je een goedkoop ticket boekt met de creditcard.