Laagste rente

geld lenen kost geld

Leningen met de laagste rente

Een bekende intermediair in financiele diensten is de Nederlandse Kredietmaatschappij. Bij hun kan je online geld lenen zonder persoonlijk contact. Het bedrijf is gespecialiseerd in leningen, krediet, hypotheken en verzekeringen. Er wordt samengewerkt met diverse geldverstrekkers in Nederland.

geld lenen tegen de laagste rente

Om een lening bij de bank te kunnen afsluiten moet men tenminste aan een aantal minimum voorwaarden voldoen. De aanvrager moet een tijdelijk of vaste baan hebben, tussen de 18-68 jaar zijn en beschikken over een geldige ID. Ook mag er geen negatieve bkr notering zijn. Je krijgt snel antwoord of je in aanmerking komt voor een krediet. Heb je een BKR notering? Kijk dan bij ik wil een lening! om een minilening aan te vragen.

De laagste rente

De laagste rente voor een lening hangt van een aantal factoren af.  De maximale kredietvergoeding voor een lening mag niet hoger zijn dan 14% (in 2016).  Over het algemeen zijn de grote banken (ING, RABO) fiks duurder met de rente dan hun dochterondernemingen.  Door aanbiedingen op het internet te vergelijken zijn behoorlijke verschillen te zien. De bank beoordeelt uw inkomen, bestedingsruimte, persoonlijke situatie (samenwonend, single, alimentatie) en betalingsverleden en dit heeft invloed op de hoogte van de rente. Tenslotte maakt de hoogte van het leenbedrag ook een flink verschil. De kredietvergoeding voor een grote lening ligt een stuk lager dan die van een kleinere lening van 2.500 euro. De laagste rente (4.5%) is op het moment een doorlopend krediet van 25.000-45.000 euro.
ZZP lenen met laagste rente

Het valt vaak niet mee om als zzp-er een lening te krijgen. De bank kijkt onder meer naar hoelang het bedrijf al bestaat , hoeveel inkomsten er binnen komen of dat er een onderpand (eigen huis) aanwezig is.  Mocht je redelijk draaien en goede  vooruitzichten hebben kijk dan eens voor een bedrijfskrediet. De overheid kan gedeeltelijk borg staan voor een bedrijfslening. Ook kan er een aanvraag worden ingediend voor een microkrediet waarbij een onderpand niet noodzakelijk is.

Geef een reactie