Leningen vergelijken

geld lenen kost geld

Leningen vergelijken van Kredietmaatschappij

Er zijn behoorlijke verschillen tussen leningen. Goedkoop zijn de dochterondernemingen van de grote banken. Zij stunten met rentetarieven om klanten binnen te halen. Nationale Nederlanden is een zeer vertrouwde naam en een dochterbedrijf van de ING. Heeft u vaste inkomsten en geen negatieve BKR? Een onregelmatigheidstoeslag wordt voor 100% meegenomen in de berekening van uw lening. Voor overwerk geldt een percentage van 50%. Vraag kosteloos een offerte op.
Lenen met uitkering
Mensen met een WIA/WAO uitkering kunnen een aanvraag doen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Belangrijk is dat uw uitkering niet meer gaat veranderen. Als u hiervan een verklaring heeft van uw uitkeringsinstantie dan kan dit helpen in de aanvraag van een lening. In de berekening voor een lening wordt uw uitkering voor 70% meegenomen (vast werk is 100%). Andere algemene voorwaarden zijn een leeftijd van 25-65 jaar en geen negatieve bkr notering. Er is al een doorlopend krediet vanaf €2500. Een doorlopend krediet van €2500 kan afgelost worden in 66 termijnen van €50.

Tijdelijk werk
Mensen die langer dan 78 weken werken voor een zelfde uitzendbureau komen in Fase B (ook wel fase 3 genoemd) terecht. In deze fase krijgt men een tijdelijk contract. Men mag maximaal zes contracten of 4 jaar werken in Fase B voor het zelfde uitzendbureau. Als u in deze fase B zit en geld wilt lenen dient u een salarisstrook, bankafschrijft en arbeidsovereenkomst te overleggen. Om uw kansen te vergroten bij de aanvraag is een intentieverklaring van uw werkgever (dat hij u in vaste dienst wilt nemen in de toekomst) een sterk pluspunt.

Crypto

Starten met Bitcoin kopen

Geef een reactie