Online lenen direct antwoord

door | mei 26, 2016

lenen kost geld

Online lenen – snel antwoord?

Online lenen – snel antwoord. Bij een minilening wordt de aanvraag snel bekeken. Bent u een nieuwe klant? Naast de online aanvraag moet u een ID bewijs uploaden. Zorg dus dat u al een kopie van de ID kaart op de mobiel hebt staan. Er zal ook een controle plaats vinden van uw bankrekening en het adres. Bij bestaande klanten wordt de aanvraag voor de minilening binnen een dag geregeld. Als het weekend is dan kan het tot maandag duren. Bij goed bevinden wordt het geld direct overgemaakt naar uw bankrekening. Terugkerende klanten (met een goede betalingsstatus) hebben het een stuk gemakkelijker. De herhaalde aanvraag wordt bij sommige kredietverstrekkers direct goedgekeurd na het online versturen. Als u zelf niet garant kunt staan voor de minilening dan kan er een dure garantstelling gekocht worden. Deze waarborg kan oplopen tot 25% van het geleende geld. Houdt er ook rekening mee dat het minikrediet in 1 x (inclusief de hoge kosten) terug betaald moet worden na 30-45 dagen.
Doorlopend krediet aanvragen

Online lenen direct antwoord? Ook snel en veel goedkoper dan een minilening is het aanvragen van een doorlopend krediet. Een doorlopend krediet is al mogelijk vanaf 2500/5000 euro. U krijgt niet alleen een lage rente maar er hoeven ook geen hoge afsluitkosten worden betaald. Het voordeel van een doorlopend krediet is dat het afgeloste geld weer opnieuw kan worden opgenomen. De bank toetst wel uw kredietwaardigheid voordat ze de lening goedkeuren. Dit doet de bank door de database van het BKR te raadplegen. Iedere Nederlander met een krediet van 500 euro en hoger staat in deze database vermeld. Wie achterloopt met betalen krijgt een notering. Mensen met een AOW, WAO- of WIA-uitkering die niet meer herkeurd hoeven te worden zijn kansrijk voor een lening. Veel hangt af van de persoonlijke situatie. Wat blijft over van het inkomen na aftrek van alle vaste lasten?

Cash bij pandhuis

Een keus waarbij je ook direct antwoord krijgt is naar een pandjeshuis te gaan. Zaken die er nog goed uitzien (en werken) kunnen direct verpand worden voor cash. Je kan kiezen tussen belenen (en later terugkopen) of verkopen. Lenen bij een kennis is een andere optie. Als het een kennis is dan weet je direct waar je aan toe bent. Toch moet je met het lenen van een geld bij vrienden wel oppassen. Je wilt toch niet hen vriendschap en vertrouwen beschamen? Het beste is om alles op papier te zetten met daarin de voorwaarden van de minilening en met jullie handtekeningen.